Go to content
€190.00 / d
Price includes 2 persons.

Merchant

Metsänautti jonna@metsanautti.fi 050 5287480 Company id: 3119385-3 Merchant terms

Hinta 1-2 yöpyjälle!

 

Järvi, teltta, joka riippuu puussa, iltauinti, aamu-uinti, laavulla nuotion loimu, itsetehdyt retkieväät Teille valmistettu- Tästä on elämys tehty Tuusulanjärven rannalla. Muita telttoja ei ole ympärillä- saatte nauttia elämyksestä rauhassa.

Lammaskallion tila ja Metsänautti tarjoaa elämyksen maaseudun rauhassa Tuusulanjärven rannalla, nukkuen yösi Tentsile-puuteltassa. Puiden syleilyssä riippuen, järvinäköalalla, ei käpyjä selän alalla. Taivas kattona ja ”makuuhuoneen” ovi järvelle, raikkaassa ja puhtaassa ilmassa. 

Tentsile-teltta on valmiiksi pystytetty rantamaisemiin ja makuuvarusteet valmiina (makuupussi, makuupussilakana ja makuualusta) odottavat sinua. Teltta on rantatörmällä, noin 1,5 m korkeudella.(Telttaan ei ole esteetöntä kulkureittiä, joka on hyvä huomioida liikuntarajoitteiselle. Teltalle kuljetaan peltotien kautta. Mikäli tarvitset teltan sijoitettuna matalamme asennettuna siirtymisen helpottumiseksi telttaan, ole yhteydessä Metsänauttiin 050 5287480 / jonna@metsanautti.fi )

Elämyksen eväät, päivällinen ja runsas aamupala tulevat Lammaskallion tilalta, jotka nautit maaseutumaisemissa. Retkieväissä suosimme puhtaita, suomalaisia raaka-aineita, kausituotteita hyödyntäen – aineksia omalta tilalta ja itse tehtynä.

Laavulla voit nauttia järvinäköalasta, tulen loimun äärellä.

Saapuminen Tentsile elämykseen klo 16 alkaen varattuna ajankohtana klo 18 mennessä (kahvila sulkeutuu klo 18). Parkkipaikka Lammaskalliontien päässä. Tentsile elämys päättyy klo 12 seuraavana päivänä. Lammaskalliolla asiakkailla on käytössä WC (joka noin 400 m päässä teltalta) ja jääkaappi mahdollisia omia eväitä varten.

Voit varata teille lisäksi saunavuoron Lammaskallion tilan rantasaunalta- ilta- tai aamusaunan (saunavuoro ei sisälly hintaan)

Hinta 1-2 henkilölle 190 eur (sis ALV)

HUOM! Lahjakorttivaraukset jonna@metsanautti.fi tai 050 5287480